Ambiance

Beleef een groene oase van rust

line

Berlaer ligt in woongebied De Groene Loper. Een gebied middenin wandel- en recreatiegebied de Warande, tussen de Zuid-Willemsvaart en golfbaan de Overbrug. Wonen, ontspanning  natuur en ontspanning gaan hier hand in hand. De Groene loper is verdeeld in twee deelgebieden: Ruyschenberg en Berlaer.

Direct aan de karakteristieke Aarle-Rixtelseweg, omgeven door groen, ligt Berlaer. Woont u in Berlaer, dan woont u in een oase van rust. Met golfbaan de Overbrug in uw achtertuin en wandel- en recreatiegebied De Warande aan de overkant, voert de natuur hier de boventoon. Evenals geborgenheid, vrijheid, exclusiviteit en sociaal contact. Wonen in Berlaer betekent wonen met bosrijke allure en grandeur.

Welverdiende vrije tijd
Het gevoel omgeven te zijn door natuur, wordt versterkt door de grote raampartijen in uw landhuis. Of u nu een boek leest op de bank, een wijntje drinkt in bad of dineert in uw fraaie leefkeuken, overal ervaart u de unieke, bosrijke ambiance van Berlaer. Besteed uw welverdiende vrije tijd in een natuurlijke omgeving en voel dat u leeft.

Kavels met Allure Bekijk de kavels
Kavels met Grandeur Bekijk de kavels
Ambiance
Ik stap graag binnen in deze Woondroom line
Schrijf je nu in