Ambiance

Bouwgrond in Helmond kopen?

line

Droomt u al tijden van het realiseren van uw eigen landhuis of villa in Helmond? Een huis dat u volledig naar wens kunt inrichten? Met een mooie poort, een grote garage en wellicht een eigen zwembad? In Berlaer, in de wijk De Groene loper is nog bouwgrond beschikbaar met kavels in verschillende stijlen. Hiermee kunt u de eerste stap zetten naar uw woondroom.

Waarom bouwgrond kopen in Helmond?

Het is de ultieme droom van veel mensen: een eigen huis bouwen. Het is dé manier om te wonen precies zoals u dat wilt. Ook in Helmond wordt steeds meer bouwgrond verkocht waarop mensen hun eigen droomhuis bouwen. En dat Helmond in trek is, is niet zo gek: deze levendige stad ligt middenin de Brainportregio, zit bomvol hotspots (denk aan De Cacaofabriek, Het Speelhuis en sterrenrestaurant De Rozario) en heeft met 4 treinstations een snelle verbinding met steden als Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. Helmond groeit, en terecht.

Bouwgrond in Berlaer

Het is nu mogelijk om in Helmond uw eigen karakteristieke landhuis of villa te bouwen. In de wijk Berlaer, gelegen in een groene oase van rust, naast golfbaan Overbrug en dichtbij stadspark De Warande, is bouwgrond met verschillende kavels te koop. Zegt u het maar: woont u straks met Allure of met Grandeur? Waar u ook voor kiest, in Berlaer ervaart u de klasse van hoogstaande architectuur. Hier vindt u mooie landhuizen en villa’s in harmonie met de omgeving. Deze omgeving kenmerkt zich door rust, ruimte en groen. Er is slechts één toegangsweg naar Berlaer: het ‘Verliefd Laantje’. Intimiteit en exclusiviteit zijn dus gegarandeerd. Ziet u zichzelf al zitten, samen met uw geliefden, in de loungeset op uw eigen terras? Of wandelt u straks tussen robuuste bomen en prachtige natuurlijke watergangen of slaat u het liefst een balletje op de golfbaan? In Berlaer kan het allemaal.

Meer informatie

Bent u op zoek naar bouwgrond in Helmond en is uw interesse in Berlaer gewekt? Open dan de poort naar uw woondroom. Er zijn nog enkele kavels met Allure of Grandeur beschikbaar. Bekijk voor meer informatie op deze website of neem gerust contact met ons op.

Ik stap graag binnen in deze Woondroom line
Schrijf je nu in