Ambiance

Bouwgrond op een exclusieve locatie in Zuid-Oost Brabant

line

Stelt u zich eens voor: u rijdt na een drukke werkdag op de karakteristieke Aarle-Rixtelse weg en slaat af om het ‘Verliefd Laantje’ in te rijden. U wordt omgeven door robuuste bomen, natuurlijk watergangen en hoort het geluid van kwetterende vogels. Vanuit de auto opent u de poort naar uw landhuis. U rijdt de oprit op en u weet: ik ben thuis.

Klinkt aantrekkelijk? In de wijk Berlaer, de verborgen parel van Helmond, krijgt u de kans om deze woondroom waar te maken. Op deze exclusieve locatie in Zuidoost Brabant is bouwgrond met nog enkele kavels beschikbaar.

Investeren in bouwgrond, de voordelen

Wanneer u uw woondroom waar wilt maken, doet u er verstandig aan om te investeren in bouwgrond. Met een eigen bouwkavel heeft u de mogelijkheid om een woning volledig naar wens in te richten. Geen problemen over ruimtegebrek, geen keuken of badkamer in de stijl van de vorige bewoners en geen tuin die u opnieuw moet inrichten. Met een bouwkavel heeft u volledige keuzevrijheid en bepaalt u zelf hoe groots u wilt uitpakken. Daarnaast heeft u de kans om duurzaam te bouwen en stijgt uw woning snel in waarde.

Wonen in Zuidoost Brabant

Zuidoost Brabant is de laatste jaren uitgegroeid tot een zeer populaire regio om te wonen. Logisch, deze innovatieve regio heeft enorm veel te bieden. Naast het bruisende Eindhoven, zijn er verschillende kleinere steden en dorpen waar de mogelijkheid is om landelijk te wonen. Cultuur, innovatie en ontspanning gaan in Zuidoost Brabant hand in hand. Niet voor niets komen er jaarlijks duizenden toeristen de regio verkennen.

Berlaer: exclusieve bouwgrond in Zuidoost Brabant

Wordt Zuidoost Brabant binnenkort uw ‘thuis’? In de Helmondse wijk Berlaer, op een steenworp afstand van het levendige centrum, golfbaan Overbrug en recreatiepark de Warande, zijn enkele kavels beschikbaar. Op deze unieke bouwgrond heeft u de mogelijkheid om, te midden van andere karakteristieke villa’s, uw eigen landhuis of villa te bouwen. Alle villa’s op deze exclusieve en intieme plek hebben de kenmerkende Engelse landhuisstijl en zijn in volledige harmonie met de omgeving. De kavels met Allure liggen op het mooiste plekje van Berlaer, midden in de natuur en hebben een grootte vanaf 450 vierkante meter. Wilt u het grootser aanpakken, kies dan voor de kavels met Grandeur. Op deze grote kavel van minimaal 1000 vierkante meter heeft u de kans om uw eigen villa te realiseren.

Meer informatie

Bent u op zoek naar bouwgrond en wilt u meer informatie over onze verschillende kavels of over Berlaer? Bekijk eens rustig onze website. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Kavels met Allure Bekijk de kavels
Kavels met Grandeur Bekijk de kavels
Ambiance
Ik stap graag binnen in deze Woondroom line
Schrijf je nu in