Ambiance

Exclusieve bouwkavel in Helmond

line

Een woonhuis volledig naar wens inrichten. Met een bouwkavel zijn de mogelijkheden eindeloos. Wanneer u op zoek bent naar een exclusieve bouwkavel in Helmond, denk dan eens aan de kavels in het groene Berlaer. De Allure– of Grandeur kavels in deze prachtige nieuwe wijk bieden u alle vrijheid om uw eigen landhuis of villa te creëren.
Na het werk een heerlijk glas wijn nuttigen aan de rand van uw zwembad of nog even een balletje slaan op golfbaan De Overbrug. Maakt u binnenkort uw woondroom waar?

De mogelijkheden van een bouwkavel

Gaat u verhuizen en kiest u voor een bouwkavel? Dan kiest u voor volledige keuzevrijheid. U hoeft het niet te doen met een keuken, badkamer of tuin van de vorige bewoners, maar kunt uw woning volledig naar wens inrichten. De stap naar uw droomhuis is dus zo gezet. Bovendien is uw woning straks duurzamer en comfortabeler dan een bestaand huis. En wat dacht u van de waardestijging waar u straks van profiteert? Een nieuwbouwhuis stijgt vaak snel in waarde. Niet onbelangrijk.

Wonen in Berlaer

Theater het Speelhuis, cultureel centrum De Cacaofabriek en sterrenrestaurant De Rozario. Helmond heeft heel wat moois te bieden. Met een kavel in Berlaer bent u omgeven door een groene oase van rust, maar profiteert u van alle voorzieningen van de stad. Kwetterende vogels, prachtige waterpartijen en recreatiepark De Warande maken van Berlaer de uitgelezen plek om tot rust te komen. Hier vindt u exclusieve landhuizen en villa’s in de karakteristieke Engelse landhuisstijl. Donkergetinte gevels, hoge kappen en daken van riet. De hoogstaande architectuur sluit perfect aan op de aangrenzende villa’s en de geschiedenis in de buurt. Gaat u al terug naar vervlogen tijden?

Woont u straks met Allure of Grandeur?

Berlaer kenmerkt zich door twee verschillende kaveltypen. Wonen met Allure of wonen met Grandeur.

Bouwkavel Allure:
De kavels voor wonen met Allure bevinden zich in een uniek hofje. Stiekem het mooist stukje van Berlaer. De kavels liggen namelijk verscholen in het groen, vlakbij de golfbaan en meteen bij de ecologische verbindingszone. Ruimte, groen en exclusiviteit voeren hier de boventoon. De kavels met Allure hebben een oppervlakte tussen de 450 vierkante meter en 850 vierkante meter.

Bouwkavel Grandeur:
Wilt u één van de grootste bouwkavels in Helmond? Ga dan voor bouwkavel Grandeur. Deze kavel is minimaal 1000 vierkante meter. Genoeg ruimte om uw woonwensen te realiseren. De kavels bevinden zich in het hart van Berlear. Een groene omgeving gegarandeerd.

Neem contact op.

Zoekt u een bouwkavel in Helmond en bent u geïnteresseerd in de rust, ruimte en exclusiviteit die Berlaer biedt? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kavels met Allure Bekijk de kavels
Kavels met Grandeur Bekijk de kavels
Ambiance
Ik stap graag binnen in deze Woondroom line
Schrijf je nu in