Ambiance

Uniek huis kopen in Helmond? Stap binnen in Berlaer

line

Wilt u een huis kopen in Helmond, maar wilt u geen standaard woning? Open de deuren naar uw woondroom in Berlaer. Of u nu gaat voor een prachtig landhuis met allure of een exclusieve villa met grandeur, in Berlaer ervaart u de klasse van hoogstaande architectuur in een groene oase van rust. Bekijk de beschikbare kavels op de site of neem contact op voor meer informatie.

Berlaer, waar woondromen uitkomen

Vlakbij het centrum van Helmond, omgeven door robuuste bomen, weids groen en natuurlijke watergangen ligt Berlaer. Een prachtige nieuwe wijk waar woondromen tot leven komen. In Berlaer vindt u karakteristieke landhuizen, statige villa’s en luxueuze appartementen. De woningen hebben allemaal de Engelse landhuisstijl, waardoor eenheid en harmonie met de omgeving belangrijke kenmerken van Berlaer zijn. Met Stadspark de Warande als achtertuin en maar één toegangsweg, het prachtige ‘Verliefd Laantje’, mag de wijk Berlaer zich met recht de verborgen parel van Helmond noemen. Hier wilt u toch wonen?

Waarom een huis kopen in Berlaer?

Wanneer u een uniek huis wilt kopen in Helmond, bent u in Berlaer aan het juiste adres. Met onze exclusieve allure- of grandeur kavels heeft u absolute keuzevrijheid. U bepaalt zelf de grootte en de ligging van uw kavel.

Naast keuzevrijheid zijn er nog meer redenen waarom een huis kopen in Berlaer voor u de beste keuze is:

  • Wonen in een bosrijke ambiance
  • Rust, ruimte, exclusiviteit en intimiteit staan centraal Centrum van Helmond ligt op een steenworp afstand
  • Binnen een kwartier rijdt u met de auto tot in hartje Eindhoven
  • Voldoende recreatiemogelijkheden, zoals een golfbaan en stadspark
  • Nieuwbouwwijk: dus volop mogelijkheden om uw eigen droomhuis te creëren

Een huis met Allure of Grandeur

Binnen Berlaer heeft u de mogelijkheid om een kavel te kopen met Allure of Grandeur. Wilt u een prachtige villa met de natuur in de achtertuin, vlakbij de golfbaan? Kies dan voor onze kavels met Allure. De kavels hebben een minimale grootte van 450 vierkante meter. Kan het u niet groots genoeg zijn? Ga dan voor onze kavels met Grandeur. Deze kavels zijn minimaal 1000 vierkante meter.

Meer informatie? Neem contact op

U leest het: wanneer u uw droomwoning wilt realiseren in Helmond doet u dat het beste in Berlaer. Berlaer is dé uitgelezen plek om tot rust te komen en de deur naar uw woondroom te openen. Bent u geïnteresseerd in een van onze exclusieve kavels? Bekijk onze website voor meer informatie of neem contact op voor de mogelijkheden.

Kavels met Allure Bekijk de kavels
Kavels met Grandeur Bekijk de kavels
Ambiance
Ik stap graag binnen in deze Woondroom line
Schrijf je nu in