Ambiance

Villa de Wit

line

Villa De Wit is vernoemd naar de gerenommeerde en bekende textielbaron Piet de Wit. In zijn tijd gaf de heer De Wit opdracht voor het creëren van een geweldige plek, genaamd Peapark. De plek correspondeerde met een paleisachtige villa. Deze paleisachtige villa, om geven door het groen met verschillende vijvers en fonteinen verspreid over het landgoed, lag aan de Aarle-Rixtelseweg en had meer dan 27 vertrekken met een grote diversiteit. Vandaag de dag is de rijke historie van dit landgoed nog zichtbaar met resten in de ‘Warande’.

Uniek woongenot
Villa De Wit, ontworpen met een knipoog naar het verleden, is een hoogwaardig appartementengebouw gelegen aan de Zoete Kers. De differentiatie in plattegronden is ontworpen van binnen naar buiten. De appartementen van Villa De Wit hebben een moderne uitstraling en een hoogwaardig afwerkingsniveau. De plattegronden variëren in grootte tussen 100 – 120 m2, 121 – 150 m2, 151 – 180 m2 en de penthouses (181 m2 en groter). Bijzonder qua ligging, uitstraling, afwerking en woongenot.

Landschappelijke inpassing

line

De landschappelijke inpassing van Villa De Wit is ook gebaseerd op de Engelse landschapstijl. Zo ontstaat een eenheid in beeld en beleving tussen gebouw en omgeving. Kenmerkend in deze ontwerpstijl is het gebogen lijnenspel in de paden en de entree naar de parkeergarage, maar ook het golvende reliëf en de boom groepen, die zorgvuldig zichten vanuit de Villa en op de Villa inkaderen.

Kavels met Allure Bekijk de kavels
Kavels met Grandeur Bekijk de kavels
Ambiance
Ik stap graag binnen in deze Woondroom line
Schrijf je nu in