Ambiance

Wonen in Berlaer: exclusief wonen in de Groene loper in Helmond

line

Ingeklemd tussen de Zuid-Willemsvaart, golfbaan De Overbrug en de karakteristieke Aarle-Rixtelse weg ligt de Groene Loper. Een prachtige nieuwe woonwijk in Helmond die met verschillende woningtypen voldoet aan ieders woonwens. Berlaer is het nieuwste deelgebied van de Groene loper. Hier herrijzen momenteel prachtige landhuizen en luxueuze villa’s. Wanneer u exclusief wilt wonen in de Groene loper, zit u in Berlaer goed. Bekijk de beschikbare kavels op onze website of neem contact op voor de mogelijkheden.

Berlaer: een karakteristiek stukje Groene loper

Wilt u wonen in een karakteristieke villa of landhuis in de Groene Loper? In deelgebied Berlaer maakt u uw woondroom waar. Exclusieve woningen in de kenmerkende Engelse landhuisstijl domineren samen met robuuste bomen en natuurlijke watergangen de omgeving. Hier kunt u tot rust komen en genieten van uw welverdiende vrije tijd. Wonen, natuur en ontspanning gaan in Berlaer hand in hand. Zegt u het maar: wandelt u ’s morgens door het prachtige Warandepark of slaat u liever een hole-in-one bij De Overbrug? Met de kavels van Berlaer kan het binnenkort allemaal.

De aantrekkingskracht van de Groene loper

De Groene loper is een geliefde plek in Helmond. Niet zo gek, de Groene loper is een prachtige wijk met weelderig groen, imposante waterpartijen en – niet geheel onbelangrijk – alle voorzieningen van Helmond op een steenworp afstand. In deze wijk vindt u voornamelijk rij- hoek- en twee-onder-een-kap woningen. In Berlaer, de verborgen parel van de Groene loper, heeft u echter de mogelijkheid om te wonen met Allure of Grandeur. De imposante villa’s die hier staan zijn in perfecte harmonie met de natuur. Engelse elementen, zoals rieten daken, hoge poorten en donkergetinte stenen zorgen voor een karakteristieke sfeer. De wijk heeft slechts één toegangsweg. Deze weg met de tot de verbeelding sprekende naam ‘Verliefd Laantje’, zorgt voor exclusiviteit en intimiteit.

Kavels in Berlaer

In Berlaer liggen nog enkele beschikbare kavels met een minimale oppervlakte van 450 vierkante meter. Met deze kavels heeft u de volledig keuzevrijheid. Of u nu gaat voor een parkachtig uitzicht of voor de natuur als achtertuin. Met de kavels in Berlaer bent u slechts enkele stappen verwijderd van uw woondroom.

Geïnteresseerd? Neem contact op

Wilt u graag wonen in de Groene loper van Helmond en bent u enthousiast geworden van het elegante en intieme karakter van Berlaer? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kavels met Allure Bekijk de kavels
Kavels met Grandeur Bekijk de kavels
Ambiance
Ik stap graag binnen in deze Woondroom line
Schrijf je nu in